Jobba hos oss

Det är våra medarbetare som är verksamheten och därmed också vår största styrka, vi bryr oss om vår personal och dess välmående. Som en av de ledande aktörerna inom byggnadssmide förespråkar vi engagemang, långsiktighet och effektivitet och står inför en fortsatt växande resa.

Är du intresserad av att jobba hos oss?
Vi söker kontinuerligt duktiga och viljestarka smeder och är måna om att komma i kontakt med dig som är intresserad av att bli en av oss.

Du är varmt välkommen att besöka vår rekryteringssida för att ansöka och även se våra andra lediga tjänster. Spontanansökan kan också skickas direkt till: diana@blixtljuset.se

Om koncernen

Bengtssons Smide AB ingår i en koncern med flera smidesverkstäder vilka alla ägs av Blixtljuset AB. 

Detta gör att bolagen tillsammans har en bredd och erfarenhet utan motstycke i smidesbranschen. Det ger oss även en viktig flexibilitet när det gäller lokaler, personal, maskiner och kompetens. Den administrativa personalen delas mellan företagen i koncernen, vilket gör att dessa kostnader är jämförelsevis låga. 

Blixtljuset är en finansiellt och organisatoriskt stabil koncern, vars vision är att fortsätta växa inom sitt segment. Läs mer om koncernen här

Blixtljusets bolag finns från Uppsala till Kungsängen, Upplands Väsby och Huddinge. Den geografiska spridningen gör att vi finns nära kunderna – både i södra och norra Mälardalen.

Blixtljuset

Koncernchef: Fredrik Ling

Koncernekonomichef: Anna Lundell

HR-chef: Diana Eklöf