Öppettider

Del av:

blixtljuset

Smeder till Bengtssons smide i Täby

Stockholm Bengtssons smide

Sista ansökningsdag: 2022-05-31

Bengtssons Smide är ett smidesföretag som strävar efter att utvecklas och ligga i framkant, med en kärna av den anrika och traditionella anda som genomsyrar bolaget sedan över 100 år tillbaka. Efter fyra generationer i familjen Bengtssons ägo, så övertogs firman år 2018 av Blixtljuset-koncernen och är idag ett av dess flera dotterbolag inom smide-och stålkonstruktioner. Bengtssons smide skapar allt från specialtillverkade detaljer till mer avancerade konstruktioner samt bedriver materialförsäljning över disk. Det går bra för oss och vi behöver nu utöka vårt familjära, engagerade, glada och kunnigt gäng. Vill du vara en det av detta på en expansiv resa i en spännande bransch? Skicka in din ansökan redan idag!
Dina arbetsuppgifter:

I rollen som smed kommer du att arbeta med smides-och stålkonstruktioner i både större och mindre omfattning, beroende på behov samt kunskapsnivå. Å ena sidan är du på plats i vår välutrustade verkstad för tillverkning och å andra sidan åker du ut till kund för mätning, montering eller eventuellt underhåll och reparation. Du erbjuds en varierande vardag, där varje projekt för sig är specifikt och du får ständigt chansen att upptäcka nya miljöer och lära känna nya människor.

Din profil:

För att trivas i tjänsten som smed så tror vi att du känner igen dig i nedanstående punkter och beskrivning.

Du har utbildning inom relevant område.
Du har ett par års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift.
Du innehar körkort B.
Meriterande är om du har:

Heta Arbeten
Svetslicens
Tunga lyft
Ritningsläsning
Som person är du en ansvarsfull problemlösare med god förmåga att ta egna initiativ. Vidare är du konsultmässig och framförallt nyfiken med en viljestyrka att lära och utvecklas.

 

Eftersom vi eftersträvar en mer jämn könsfördelning, ser vi gärna även kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Läs gärna mer om företaget på: www.bengtssonssmide.se

 

Känner du dig träffad? Urval sker löpande och befattningen kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Frågor kring tjänsten och processen besvaras av vår HR-chef Diana Eklöf på diana@blixtljuset.se alternativt på 0736 64 35 38. Varmt välkommen med din ansökan!