Öppettider

Del av:

blixtljuset

Våra tjänster

Verksamheten på Bengtssons Smide riktar sig främst till företagskunder. Våra uppdrag handlar ofta om att konstruera och skapa lösningar på olika problem och behov. Det kan till exempel vara att bygga ett stativ för scenerier på teatern, hjälpa byggbolag med smide till trappor och grindar eller renovera delar av en spårvagn åt Storstockholms lokaltrafik.

Det är uppdrag som kräver kunskap och erfarenhet, uppdaterad och modern maskinpark, mängder med nyfikenhet och skaparglädje samt en mycket god förmåga att lyssna på kunden. Vi hjälper till med allt – från enkla detaljer till avancerade konstruktioner.

3D & ritningar

Våra kunder kommer in med en idé, ofta skissad på papper. Vi ritar upp produkten i en 3D-modell och utifrån den gör vi sedan ritningar.

Produktutveckling Konstruktion

Produktutveckling & konstruktion

Bolag och innovatörer som har idéer och behov av produktutveckling är välkomna till Bengtssons Smide.

Cortenstål Cortenplåt

Cortensmide

Bengtssons Smide har tagit fram produkter till parker och kyrkogårdar sedan början av 1900-talet. Hos oss kan du även köpa färdiga remsor i Cortenstål att ha i t.ex..


Stållager

Stålförsäljning

Vi erbjuder ett brett sortiment av balkar, vinkeljärn, plattstål, fyrkantsstål, rundstål, hålprofil, stålrör, axlar, plåt och armeringsstål . Vi kapar efter era önskemål.